KONTAKT : STIG INŽENJERING - Stig Inženjering

Go to content

Main menu:

 

Poštovani,

  • STIG INŽENJERING d.o.o. ima 30 godina iskustva u izvođenju izolacijskih, sanacijskih i građevinskih radova.

  • Obrt STIG osnovan je 1983. godine. Osnovna djelatnost bila je izvođenje sanacijskih, izolaterskih i građevinskih radova. Susrećući se sa mnogim problemima prilikom izvođenje radova radi nedostatka dovoljno kvalitetnih materijla na tržištu, a istovremeno osluškujući potrebe investitora, građevinskih stručnjaka, arhitekata i ostalih izvođača  istih i sličnih radova, krenuli smo u  razvoj vlastite palete proizvoda. U cilju proširenja djelatnosti na proizvodnju i ispitivanje građevinskih materijala za sanacije, hidroizolacije i zaštitu građevinskih objekata,  obrt  STIG se 1990 god. preregistrira u trgovačko društvo (d.o.o.) i dalje posluje pod nazivom; STIG INŽENJERING d.o.o. za sanacije hidroizolacije i proizvodnju.

  • Hidroizolacijski i sanacijski radovi spadaju u grupu zahtjevnih i osjetljivih građevinskih radova, posebno ako je riječ o starim zgradama i spomenicima kulture. Stoga smo okupili tim ljudi, stručno i praktično ih osposobili za uspješno izvođenje i najzahtjevnijih radova. Dugogodišnjim iskustvom smo došli do toga da možemo ponuditi „zatvoreni krug“ sanacije objekta: od detektiranja problema do tehničkog rješenja, odabira odgovarajućih materijala i izvođenja radova.

  • U mogućnosti smo investitorima i drugim izvođačima sličnih radova osigurati tehničku podršku od pregleda objekta, izrade prijedloga odabira materijala i načina izvođenja radova do usluga nadzora.

  • Temalj kvalitete i uspješnosti postižemo stručnim i perspektivnim kadrom i sustavnom brigom o visokoj kvaliteti naših proizvoda i usluga.

  • Od 2004. godine, poslujemo po Sustavu upravljanja kvalitetom temeljen na ispunjavanju zahtjeva norme ISO 9001.

  • Brojnim laboratorijskim ispitivanjima utvrđena su tehnička svojstva naših proizvoda i uspostavljena stalna tvornička kontrola proizvodnje.

  • Cilj su nam zadovoljni kupci i poslovni partneri. Oni motiviraju naš razvoj. Plan nam je nastaviti razvoj novih proizvoda i poboljšavati već postojeće, ulagati u stručnu edukaciju naših djelatnika, povećavati proizvodnju i broj izvedenih radova, proširiti tržište u Hrvatskoj, zemljama u okruženju i Europskoj uniji.


    Obratite nam se s povjerenjem.
   
 Nikola Svilar, direktor

 
 

     STIG INŽENJERING  
     10090 Zagreb, Samoborska 328
     tel. 01/3456-873   -   faks: 01/3488-326
     e-mail: stig@stig.hr
     www.stig.hr

    Predstavništvo u Crnoj Gori
    MIV-EX
    Mila Radunovića S-4, 81000 Podgorica
    http://www.farbaj.me/
    miv-ex@t-com.me

    Predstavništvo u BiH
    Bersia d.o.o., 71000 Sarajevo
    Grbavička 40 D
    tel.: + 387 (0) 33 654 429
    fax: + 387 (0) 33 654 650
    E-mail: bersia@bih.net.ba
 

 
Back to content | Back to main menu